tirsdag den 28. september 2010

Med stolthed i stemmen præsenterer jeg STV1

For snart 5 år siden kom to elever hen til mig og ville lave noget video til en projektuge. Eleverne der dengang gik i 3.-4. klasse gik ud og lavede interviews med Clement Kjersgaard som forbillede.
Efterfølgende blev den interesse til en nyhedstjeneste og en interesse for dokumentarisme og politik i alt almindelighed. Flere elever har blandet sig siden og der er en større underskov af meget begavede og hjælpsomme personer omkring projektet, men det er stadig Johannes og Karl-Frederik der er hovedpersonerne i web-tv-stationen STV1.
Deres hidtidige bedste program er dokumentaren mediernes magt. Som også er en projektopgave, men af en enestående kvalitet som fuldt ud lever op til kravene til almen dokumentarisme. De har her fået mulighed for at interviewe folk der er midt i mediebilledet eksempelvis Deadlines Kurt Strand og Cavlingprisvinder Jesper Tynell.

Mediernes Magt from Johannes Skov Andersen on Vimeo.

Ved andre lejligheder har de interwievet større politikere og kulturpersoner eksempelvis Holger K. Nielsen og Nikolaj Cederholm
Se hele hjemmesiden her og bliv eventuelt venner med dem på facebook.
STV1

Held og lykke fremover til jer

1 kommentar:

  1. Med stor glæde i stemmen, kan jeg kun takke for den hjælp vi fik i starten. Uden den havde projektet sikkert ikke eksisteret!

    //Johannes :-)

    SvarSlet